Ασφάλεια Συναλλαγών

Η https://eurocoins.gr λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για την διασφάλιση της ασφάλειας των online αγορών σας.

Η πλατφόρμα του e-shop της έχει αναπτυχθεί βάσει των πλέον αναβαθμισμένων τεχνολογιών και λειτουργεί μέσω προηγμένης αρχιτεκτονικής ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η απόδοση, η ευστάθεια και η ασφάλεια των εφαρμογών της. Η πρόσβαση στο διαχειριστικό της σύστημα περιορίζεται σε εξουσιοδοτημένους χρήστες της εταιρείας που δεσμεύονται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η πρόσβαση στον λογαριασμό σας γίνεται μόνο με την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης που έχετε καθορίσει και που βρίσκεται μόνο στην δική σας κατοχή.

Επίσης, οι πελάτες που επιλέγουν πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα συνδέονται απ’ ευθείας με τον φορέα εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες (ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ STRIPE). Η https://eurocoins.gr δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί (αριθμό, ημερομηνίες κλπ).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών https://stripe.com/ και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

(0)